בואו להתפנק עם סדרת “ציפוי לשניצל” – של חברת “נפטון”

בואו להתפנק עם סדרת “ציפוי לשניצל” – של חברת “נפטון”
פירורי לחם ב-6 טעמים שונים החדשות של סדרת “ציפוי לשניצל” – פירורי לחם ב-6 טעמים שונים

הטעמים: איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו, שומשום ומוזהבים. בואו להתפנק עם מתכונים למקלות שניצל, ופטריות מצופות

מי לא אוהב שניצל? שיקום! חברת “נפטון” (1990) המתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, תערובות תיבול, ממרחים ורטבים, מציגה את האריזות החדשות והנוחות של סדרת “ציפוי לשניצל” – פירורי לחם בטעמים שונים ובמגוון סגנונות. האריזות כוללות עיצוב חדש וזיפ לסגירה חוזרת ולאטימה טובה של התכולה. הציפויים מוצעים ב-6 סגנונות, כל סגנון בצבע אריזה שונה: קלאסי עם שומשום, איטלקי, ים תיכוני, וינאי, פאנקו ומוזהבים.
פירורי הלחם בסדרה מתאימים לתיבול והכנה של מגוון מנות ומאכלים טעימים ובהם עוף, בקר, הודו, דגים, ירקות, פשטידות, מאפים ועוד. הציפוי ללא מונוסודיום גלוטמט או חומרים משמרים.
בואו להתפנק עם מתכון למקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום, ופטריות בציפוי ים תיכוני.

טעמי סדרת “ציפוי לשניצל”:

  • וינאי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, שום, בצל, עשבי תיבול (כוסברה ועוד), תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע תכול
  • ים תיכוני: פירורי לחם, עשבי תיבול (כוסברה, בזיליקום ועוד), שום, פפריקה מתוקה, כורכום, תבלינים, מלח. 400 גרם. אריזה בצבע אדום
  • איטלקי: פירורי לחם, פפריקה מתוקה, מלח, שום, תבלינים, עשבי תיבול (פטרוזיליה ועוד). 400 גרם. אריזה בצבע ירוק
  • קלאסי בתוספת שומשום: פירורי לחם, שומשום, פפריקה מתוקה, מלח, פלפל שחור, שום, תבלינים, עשבי תיבול. 400 גרם. אריזה בצבע צהוב
  • פאנקו: פירורי לחם גדולים ואווריריים, סוכר ומלח. 260 גרם. אריזה בצבע לילך
  • מוזהבים: פירורי לחם מוזהבים ומלח. 400 גרם. אריזה בצבע סגול

כשרות פרווה, בהשגחת בד”צ העדה החרדית ירושלים והרבנות הראשית באר שבע.

מחיר: 7.90 – 10.90 ש”ח (לאריזות במשקל 400 גרם, למעט הפאנקו שהוא במשקל של 260 גרם).

להשיג ברשתות: יינות ביתן, חצי חינם ובחנויות פרטיות ברחבי הארץ.

“נפטון” מציעה מתכונן נהדר וטעימים עם ציפוי שניצל: מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום

מקלות שניצל בציפוי קלאסי עם שומשום
מצרכים:
8 שניצלים עבים
1/2 כוס קמח
2 ביצים טרופות
3/4 – 1 כוס “ציפוי שניצל קלאסי עם שומשום” של נפטון
שמן לטיגון

אופן ההכנה:

  • לקמח כל שניצל, לטבול בביצה הטרופה ולצפות בפירורי לחם
  • לחמם שמן במחבת, ולטגן את השניצלים עד להזהבה
  • לחתוך כל שניצל למקלות ברוחב של כ-2 ס”מ
  • להגיש עם רטבים שאוהבים

——————————————————————

“נפטון” מתמחה בפיתוח, ייצור ושיווק תבלינים, ממרחים, רטבים, תערובות תיבול מיוחדות, מטחנות וציפויים לשניצל, המכילים תבלינים איכותיים, ללא תוספות של חומרים משמרים, מונוסודיום גלוטמט וחומרים מלאכותיים. הדור הרביעי למייסד החברה (שעלה ב-1980), פועל בשוק המקצועי והקמעונאי ומספק מוצרים לחברות מזון ותבלינים, קייטרינג, מסעדות, בתי קפה, רשתות מובילות ועוד.

נפטון #תבלינים #ציפוילשניצל

תמונות pixabay וצילום מוצר– מיכאל כץ

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: